23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksible sensorer til positionering og afstandsmåling

Micro-Epsilons serie af analoge Magneto-induktive sensorer (MainSENSOR) måler med høj præcision afstanden til magneter, og gør således anvendelse på forskellige overflader og montering virkelig simpel.


Selve sensoren og den medfølgende magnet er konstrueret for hinanden, og den ene part fastmonteres på måleobjektet. De magneto-induktive sensorer erstatter andre berøringsløse sensorer og forbedre funktionaliten i forhold til f.eks. almindelige induktive sensorer med analog udgang.
Det kontinuerlige output kan anvendes til at definere flere triggerpunkter over en bevægelse, positionere med høj reproducerbarhed eller blot at måle afstande.
Dette meget fleksible sensorkonceptet gør det muligt for brugeren at vælge den rigtige sensorstørrelse til stort set enhver applikation, og den opnåelige/ønskelige måleafstand defineres herefter ved valg af magnet.
Sensoren findes i en palstik – og flere rustfrie stålvarianter.

I modsætning til traditionelle målesensorer, kan en magneto-induktiv sensor måle på ikke-ferromagnetiske materiale, især metaller, såsom aluminium og rustfrit stål – eller alle andre overflader, hvorpå man kan fastgøre magneten.

Dette er en klar fordel for lukkede systemer eller indkapslede løsninger, hvor f.eks. selve sensoren monteres i det sikre område uden for kassen, og magneten er placeret inde i kassen i et kritisk/andet miljø (EX, vand, gas, etc.).
For yderligere oplysninger om alle de øvrige fordele og funktioner kan du se mere her: www.metric.dk eller kontakt Thomas U. Jørgensen på mail tuj@metric.dk

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.079