23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksperter i løft & håndteringsløsninger udstiller på Husum WindEnergy 2012

På standen vil vi vise løsninger til løft og håndtering af tunge vindmøllekomponenter både under fremstilling, installation og vedligeholdelse. Samtidig bliver der rig mulighed for at møde den nye Business Manager for Wind – Lars Christiansen.

Husum Wind Energy, finder sted den 18. – 22. september i Husum ca. 50 kilometer sydvest for Flensburg. Messen trækker hvert år mere end 36.000 besøgende fra 90 lande og 1.200 udstillende virksomheder.

Fyns Kran Udstyr A/S vil være repræsenteret med en stand gennem Eksportforeningen, som arrangerer en dansk fællesstand med over 70 deltagende virksomheder.

På standen vil vi vise løsninger til løft og håndtering af tunge vindmøllekomponenter både under fremstilling, installation og vedligeholdelse.

Samtidig bliver der rig mulighed for at møde den nye Business Manager for Wind – Lars Christiansen. Lars har arbejdet med specielle løft- og håndteringsløsninger til vindmølleindustrien gennem mange år og har derfor den viden, der skal til for at finde de korrekte løsninger.

Gennem messeugen ser vi frem til at møde alle interesserede til en uforpligtende snak omkring, hvorledes vores ekspertise og professionelt udstyr kan optimere netop jeres virksomhed.

Er du allerede nu interesseret i at vide mere og ønsker at møde os på standen, kan vi aftale et nærmere tidspunkt og samtidig være behjælpelige med gæstebilletter ved henvendelse til Morten Bech.

Vi glæder os til at møde dig på vores stand i hal B, Stand nr. 5B01D-7 på Husum WindEnergy.

Find os på www.fk-wind.com

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Send til en kollega

0.048