23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Metric fortsætter også udviklingen på fiberfronten

Det er en glæde for os at byde velkommen til endnu en ny kollega i Metric. Denne gang byder vi velkommen til Stig Thielfoldt Nielsen, som har mange års erfaring i fiberbranchen, senest som ansvarlig for 3M’s telecomforretning i Danmark.

Udviklingen på området går stærkt og vi ønsker at være en aktiv del af denne på det danske og nordiske marked. Derfor vil Metric Industrial A/S i løbet af efteråret lancere en helt ny markedsplads for fiberoptiske komponenter. Det er for tidligt at sige mere, men indenfor ganske få måneder vil vi lancere konceptet. Bl.a. vil vi være lagerførende indenfor et bredt udvalg af fiber-komponenter, sendt direkte fra vores centrallager i Stockholm.



Stig vil have det primære ansvar for dette område, men vil også supportere vores eksisterende forretning på fusionssplicere fra Sumitomo og testudstyr fra EXFO i samarbejde med vores eksisterende telekom-team.



Udover instrumenter og snart også komponenter, har Metric Industrial A/S som bekendt ansvaret for servicering af test- og installationsudstyr fra hele det nordiske marked – vi giver mulighed for hurtig og kompetent support og tegner gerne servicekontrakter tilpasset kundens behov på det meste af vores udstyr.



For mere information kontakt:

Jens Bundgaard eller Stig. T. Nielsen på 2220 2618 eller 2220 2619

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.032