23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Metric/EXFO i Danmark samarbejder med Rohde & Schwarz

Med en stor samlet ekspertise inden for mobile netværk indgår Rohde & Schwarz og Metric/EXFO et samarbejde for at imødekomme de store forventninger blandt teleoperatørerne om en base af ekspertise samlet ét sted.


Fra R&S:
· Drivetesting
· Frekvens- og dækningsmåling

Fra EXFO/Metric:
· Mobile Backhaul testing (Ethernet og SDH)
· Simulering og troubleshooting af netværk
· Service Assurance for mobile netværk (2G, 3G og LTE test)

Specielt udvikling og udrulning af LTE har skabt en del flere problemer end først antaget. Indtil videre er kun USB-dongles på markedet, men telefoner ventes i Danmark til efteråret. Dette vil givetvis vise sig at give operatørerne endnu mere hovedpine da f.eks. handovers til og fra 4G er en ret kompliceret sag, som hos mange operatører ikke engang er løst til fulde med de nuværende 2G og 3G teknologier.

Mobile netværk er meget andet end trådløs teknologi og RF. Bag netværket ligger en lang række avancerede funktioner, som infrastruktur, mobile backhaul, registreringsdatabaser og ikke mindst kvalitetsmonitorering.

Rohde & Schwarz er eksperter på RF-siden, mens EXFO ved en del om hele den bagvedliggende infrastruktur af fiber, ethernet- og SDH samt ikke mindst overvågningen af netværket.

Mere om EXFO:
EXFO er et canadisk firma med ekspertise indenfor test, måling og monitorering på netværk – på alle lag. Fra den fiberoptiske infrastruktur til ethernet/SDH-test op igennem de mere applikationsorienterede systemer, hvor EXFO kan måle KPI’s og KQI’s på netværk.

EXFO’s seneste opkøb af selskaber som Brix Networks og Nethawk i Finland giver den en meget stærk position i markedet for monitoreringsløsninger på IP/MPLS netværk. Da løsningerne er bygget op over den samme platform og de samme komponenter er EXFO’s løsning ekstremt skalérbar, så en enkelt probe til troubleshooting med tiden kan udbygges til et komplet system.

For mere information om Advanced LTE-seminarerne i slutningen af maj – se invitationen her


For mere information kontakt
Jens Bundgaard
jb@metric.dk
2220 2618

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.031