23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Præcist, mere præcist, konfokalt

Micro-Epsilon præsenterer en ny serie af konfokal chromatiske sensorer., nemlig confocalIDT IFS2405


Micro-Epsilon præsenterer en ny serie af konfokal chromatiske sensorer., nemlig confocalIDT IFS2405. Da sensorerne har en højere følsomhed tilbyder de betydelige fordele med hensyn til måling på mørke emner. Ud over dette har man også øget fleksibiliteten i systemet ved, at man nu kan arbejde med offset-afstande op til 100mm samt at kravet til vinkelrette målinger er blevet formindsket.

Sensorerne tilbydes sammen med den nye generation af controller, confocalIDT 2451/2471. Denne controller har et imponerende signal/støj forhold med måleområder på henholdsvis 10KHz(LED) og 70KHZ(Xenon). En højtydende CCD enhed muliggør aktiv overfladekompensation gennem hele målingsprocessen, også hvis målingen foregår på forskellige materialer. Komponenterne i målesystemet er ’matchede’ til hinanden og kan derfor tilbyde en øget nøjagtighed.

Selve det konfokale chromatiske måleprincip er baseret på en berøringsfri, vedligeholdelsesfri og langtidsstabil målemetode og er derfor ideel til målinger med ønske om meget høj præcision. Måleprincippet kan også benyttes til måling af tykkelsesmåling af transparente materialer. Det vel at mærke kun med måling fra den ene side af emnet. Denne feature gør disse nye sensorer meget velegnede inden for produktion af glas, display, solceller, medicin og general R&D.

tilbage til nyheder

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.156