23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få overblikket over jeres elforbrug

Dent Instrument har lanceret nye versioner af deres PowerScout submeter serie.


PowerScout 3 Plus fås nu også med ethernet kommunikation. Derved gøres installationen nemmere, da det bliver muligt at benytte det allerede installerede netværk til kommunikation.

PowerScout 3 er et single-point 3-faset submeter, der er kompatibel med enten BACnet eller Modbus kommunikationsprotokoller. Det er designet til at yde rettidig og nøjagtig forbrugsdata, som er nødvendig for et komplet overblik over el-omkostningerne i dagens eskalerende energimarked. Disse målere kan måle kWh / kW energi, samt stort set alle relevante energi parametre for at lave en relevant diagnostik og overvågning. PowerScout 3 Plus opfylder de strenge ANSI C12.20 2010 Class 0.2 standarden.

PowerScout seriens fleksibilitet, størrelse og brugervenlighed gør dem til det ideelle værktøj for indsamling af detaljerede forbrugsoplysninger i handels-, industri, offentlige og detailhandel miljøer.

Læs mere om power Scout 3 Plus Ethernet her

Samtidig har Dent introduceret PowerScout 24 som erstatning for den gamle PowerScout 18. PowerScout 24 er et helt nyt multikanals submeter til måling af 24 forskellige strømforbrug. PowerScout 24 giver en lav pris/målepunkt i sammenligning med andre industrielle multikanals powermetre. Den store fleksibilitet i valg af strømtransformere gør den meget velegnet til overvågning af alle slags eltavler.

Læs mere om Power Scout 24 her

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.047