23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cabcon A/S har ansat en kvalitetschef

Eric Yan er ansat som kvalitetschef i Cabcon A/S.


Eric Yan har studeret i England tilbage midt i firserne, og har siden 1988 arbejdet med kvalitet i elektronik industrien. Han er uddannet fra Coventry Polytechnic i England hvor han blev ”Bachelor of Engineering”, samt City Polytechnic University i Hong Kong, hvor han efteruddannede sig i ”Electronic Systems Design”. Derudover har Erik det grønne bælte i Six Sigma, (Green Belt Training awarded by Hong Kong Productivity Council) og han er medlem af ”The Hong Kong Institution of Engineers”. (Electronics)

Han har stor erfaring og har blandt andet arbejdet med at auditere fabrikker hvor det både har handlet om nye leverandører, men også optimering af eksisterende leverandørers performance. Begge opgaver, som Eric vil få det overordnede ansvar for i Cabcon A/S.

Erik Yan bliver bindeleddet til vores leverandører i Asien. Han vil udover audits tage sig af opgaver som ”First Article Inspection”, ”shipment inspection”, håndtering af kvalitetssager, samt sikre dokumentation i form af tegningsgrundlag og materialedeklarationer.

Eric Yan starter den 17. februar på vores kontor i Hong Kong.

Cabcongroup
Park Allé 350C
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27466125
P nummer: 1010243447

Send til en kollega

0.047