23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cabcon A/S ansætter to nye medarbejdere

Cabcon A/S har ansat Svend Mødtgård i en nyoprettet stilling som Application Engineer. Jesper Dalsgaard Larsen er blevet ansat i Cabcon A/S som Key Account Manager.

Cabcon A/S har ansat Svend Mødtgård i en nyoprettet stilling som Application Engineer. Svends primære arbejdsopgave bliver, at rådgive vore kunder om de produkter, vore leverandører har på deres program i forbindelse med design af nye produkter. Svend har en baggrund fra både udvikling af elektronik og distribution af komponenter.

Jesper Dalsgaard Larsen er også blevet ansat i Cabcon A/S d. 17/8 som Key Account Manager med ansvar for udvalgte danske elektronik kunder. Jesper Dalsgaard Larsen har de seneste 3-4 år arbejdet IT branchen med salg af datacenter løsninger blandt andet hos tyske Rittal. Tidligere har Jesper Dalsgaard Larsen en lang karriere i elektronik branchen hvor han blandt andet har været ansat hos Molex i deres Globale salgs organisation med ansvar for in design og salg af antenner kabler og konnektorer i mobil telefoner og hos tyske IMS Connector Systems hvor han arbejdede mere generelt med in design af kabler og konnektorer hos danske og norske elektronik kunder.

Cabcongroup
Park Allé 350C
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27466125
P nummer: 1010243447

Send til en kollega

0.047