23948sdkhjf

Se et træpillefyr blive til!!

| Medlemsnyhed | Indrykket af RUSTEK A/S

Den. 19/9-2015 fra 09.00 til 15.00 afholder RUSTEK A/S, ÅBENT HUS, i samarbejde med moderselskabet NBE Production a/s!

På dagen vil der være mulighed for at se hele produktionsgangen, for fremstilling af DK´s PT mest moderne og mest avancerede træpillefyr, ”RTB” (Ready To Burn)!, som nok også er det eneste 100%, rent dansk producerede træpille anlæg!

Disse anlæg bliver produceret på noget af de mest moderne indenfor bearbejdning af metal der findes i dag, fuldautomatisk laserskæring på et af DK´s hurtigste anlæg, Robotter der betjener både bukkemaskiner samt svejsning osv. osv., altså en masse spændende at se på!
NBE Production a/s er en af Nordeuropas største indenfor salg af biobrændsels anlæg, og er kendt for stærke brands som Woody, Scotte og Blackstar, som er DK´s ubetinget mest solgte typer af træpille anlæg!

Ud over produktionen vil der være stande betjent af vores forhandlere, hvor man kan få rådgivning indenfor energi til hjem og virksomhed!

Der vil naturligvis være mulighed for at se de færdige produkter, men også RUSTEK´s eget fyrrum, der er udstyret med 4*50KW RTB kedler koblet som et Kaskade(Serie) system, hvilket er et meget populært set up, og gennem hele dagen vil NBE´s produktspecialister være tilstede, og kan fortælle om de helt frække detaljer på alle produkterne!
På dagen vil der, ud over en masse at se på, også være lidt godt til både maven og ganen, hoppeborg til ungerne samt konkurrence!

Medlemsnyhed

Indrykket af
RUSTEK A/S

Bjørnevej 3
7800 Skive
Danmark
RUSTEK A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062