23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GARANT mikrofræsere nu også til højlegeret og hærdet stål

De meget præcise og gentagelsesnøjagtige HM-mikropræcisionsfræsere fra Hoffmann Group findes fra dags dato også til bearbejdning af højlegeret og hærdet stål.

Mikrofræserne har et specielt lille tolerancefelt på kun 0 til -0,005 millimeter og giver mulighed for at gennemføre fræseopgaver på få tusinddele. Takket være sortimentsudvidelsen står nu ydelsesstærke værktøjer til et endnu bredere materialespektrum til rådighed for værktøjs- og formkonstruktion. De første mikrofræsere af den nye generation blev præsenteret i efteråret 2017 og er udlagt til bearbejdning af alu- og kobberlegeringer, grafit og fiberkompositmaterialer.

De nye GARANT HM-mikropræcisionsfræsere findes i tre udførelser „hjørneskarp fræser“, „torusfræser“ og „radiuskopifræser“. Specielle mikrogeometrier gør skærekanterne ekstremt stabile; optimerede ende- og  tilspidsningsvinkler samt større spånrum regulerer spåndannelsen og spåntransporten optimalt.  Den nye generations diabolobelægning giver de nye nye mikrofræsere en meget høj modstandsevne. Multilayer-belægningen i titan-siliciumnitrid er 1 til 2 mikrometer tyk og sørger selv ved elektrolytkobber for fremragende resultater. Takket være de seneste hårdmetalsubstrater er GARANT mikrofræsere specielt  processikre.

De nye GARANT mikrofræsere til højlegeret og hærdet stål står fra dags dato til rådighed via Hoffmann Groups E-Shop samt ved hjælp af kataloget 2018/2019.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031