23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eltwin A/S opgraderer ESD-sikkerheden – ZENITECH leverer udstyret!

Hos Eltwin A/S i Risskov tilstræber man konstant at opretholde den højeste ESD-sikkerhed, så produkter og komponenter ikke beskadiges af elektrostatiske ladninger.

Den hyppigste kilde til statisk elektricitet er personopladning. Derfor tages der en lang række forholdsregler i det ESD-sikrede område (EPA) i virksomheden og alle, både medarbejdere og gæster, som færdes i EPA, bærer ESD-fodtøj og ESD-beklædning. Ved siddende arbejdsstationer benyttes også håndledsbånd til jording af medarbejderne.

Alle disse foranstaltninger er helt efter bogen, men det er også vigtigt at kontrollere og dokumentere at foranstaltningerne virker. Til det formål har Eltwin A/S netop indkøbt tre af den nyeste generation af ESD-persontestere med integreret kortlæser og dataopsamling hos ZENITECH: PGT120.COM persontester og PGT120.COM.DT3 kortlæser og dataopsamler.

De tre teststationer, som er placeret ved hver sin indgang til EPA, er koblet på Eltwin A/S’ netværk. Medarbejdere og gæster indlæser nu deres adgangskort og funktionstester herefter deres fodtøj og evt. håndledsbånd inden de bevæger sig ind i EPA. Testresultaterne fra alle tre testere lagres i en fælles database med personnavn, dato og klokkeslæt. Der er mulighed for at individualisere målingerne, så kun de medarbejdere, der bruger håndledsbånd bliver bedt om at teste disse. Resultatet af fodtøjstesten registreres særskilt for højre og venstre sko.

Til teststationerne kan der også tilsluttes temperatur- og luftfugtighedsmålere, så disse målinger gemmes sammen med de øvrige måledata. De nye testere giver også mulighed for dørstyring, så indgang kun er mulig hvis måleresultatet er OK. Ligeledes kan der tilsluttes signallampe og labelprinter. Databasesoftware kan tilkøbes, og ved ekstra individuel programmering, kan dette interagere med f.eks. firmaets komme/gå/tidsregistreringsdatabase, således at statistikudtræk tager højde for om medarbejdere var på arbejde en given dag.

For yderligere info kontakt ZENITECH

ZENITECH.dk ApS
Albuen 42
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41792477

Kontaktperson

Per Møller Jørgensen
Direktør
+45 96170818 1 pmj@zenitech.dk

Send til en kollega

0.031