23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plug & Produce

Den nye SEHO StartSelective blev udviklet til lodning af leadede komponenter på trykte kredsløb. Systemet er fuldt udstyret til at starte produktionen med det samme: Du skal blot forbinde, tænde og producere!

StartSelective er designet til stand-alone drift. Systemet er gennemtænkt ned til mindste detalje, fra sit kompakte design, brugervenlighed og mange tekniske højdepunkter. Med et fodaftryk på kun 2,5 m², giver StartSelective maksimal kvalitet og reproducerbarhed af lodderesultater for print op til 508 x 508 mm [20 "x 20"] og et fremragende afkast af investeringen.


Loading og unloading af print sker fra en arbejdsplads, der er installeret på forsiden af maskinen, ved hjælp af en fikstur, der manuelt skubbes ind i systemet. Alle opsætninger, retooling og vedligeholdelse er let tilgængeligt på højre side af maskinen gennem en stor dør. Dette design giver brugerne mulighed for at integrere StartSelective i enhver produktion med minimal krav til gulvplads.


Alle procesrelevante komponenter, såsom mikrodråbeflusseren, forvarmesystemet og vedligeholdelsesfri elektromagnetiske loddeenhed, har med succes været i brug i mange år i andre loddesystemer fra SEHO.
De enkelte procestrin udføres successivt for hver enkelt fikstur i procesområdet. Hele produktionsprocessen er fuldt automatiseret og overvåges løbende.


På grund af de forholdsvis høje loddepotte temperaturer på ca. 280 ° C - 320 ° C, der kræves i en selektiv lodningsproces, er det nødvendigt at operere i en inert atmosfære, typisk ved anvendelse af nitrogen. Kvælstofatmosfæren garanterer højeste loddekvalitet og minimal vedligeholdelse. At sikre denne høje kvalitet og en stabil proces, kræver nitrogen klasse 5.0.

For yderligere information kontakt venligst Tage Hausgaard.

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87691616
P nummer: 1002776744

Send til en kollega

0.047