Sikkerhedsteknologi fra Wieland Electric

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wieland Electric A/S

Sikkerheden for mennesker i det industrielle arbejdsmiljø spiller en stadig vigtigere rolle, både her hjemme og på verdensplan. Produkter fra Wieland Electric er i mange år blevet anvendt for at sikre dette.

Sikkerheden for mennesker i det industrielle arbejdsmiljø spiller en stadig vigtigere rolle, både her hjemme og på verdensplan. Produkter fra Wieland Electric er i mange år blevet anvendt for at sikre dette. Kravene til pålidelighed og kvalitet for disse produkter er naturligvis usædvanlig høj.
De centrale produkter i denne produktgruppe er: Safety relæer, samos® og sikkerheds PLC'er samos® PRO COMPACT som er fremstillet i Tyskland, på vores fabrik i Bamberg. Moderne produktions faciliteter, kvalitetskontrol efter hver operation og automatisk lagring af alle relevante kvalitets data sikrer den høj pålidelighed og stabilitet.
"Made in Germany" henviser ikke kun til produktion, men også til den fremragende service. Det tætte forhold mellem udvikling og produktion gør at Wieland Electric kan reagere hurtigt på vores kundernes ønsker, behov og krav.
Kombinationen af ekspertise og mange års erfaringer samt de mest moderne produktionsteknologier gør at Wieland Electric leverer State-of-the-art sikkerhedsprodukter, der er fremstillet efter de højeste standarder.
Vores sikkerhedsprodukter har naturligvis alle relevante certificeringer eller godkendelser f.eks.:
Brænder EN 50156
EN 81-1 elevator
Procesindustri IEC 61511
EN 13849 eller EN 62061 Mekanik
Wieland Electric bliver testet og godkendt af eksterne testinstitutter, som naturligvis også inspicerer vores produktionsanlæg regelmæssigt. "Made in Germany" betyder for Wieland Electric: fremragende teknik der sikrer større sikkerhed og stabilitet for mennesker og maskiner i industrien.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: sales@wieland-electric.dk eller på telefon: 70 26 66 35.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wieland Electric A/S

Vallørækken 26
4600 Køge
Danmark
Wieland Electric A/S

Send til en kollega

0.115