23948sdkhjf
Del siden
Annonce

El-komponenter, kapslinger, kabler, tilbehør? Ring til os

Hos MTO electric er vi stadigvæk leveringsdygtige på et bredt udvalg af el-komponenter, kapslinger, kabler, tilbehør osv. Vi håndterer forsendelser som normalt og har opjusteret lagerbeholdningen.

Blot en reminder på, at MTO electric a/s fortsat drifter som normalt. Vi modtager med få undtagelser, varer fra alle vores leverandører og håndterer forsendelser som normalt. Vi har opjusteret lagerbeholdningen og holder ekstra fokus på varer, som kommer fra højrisikoområder for også fremover at kunne sikre leveringen indenfor alle vores produktgrupper.

Vi følger regeringens og Sundhedsstyrelsens vejledninger nøje, og har iværksat en lang række tiltag og forholdsregler både med henblik på at sikre vores medarbejderes sundhed og sikkerhed samt på at bevare leveringssikkerheden. 

Sker der ændringer i driften, sørger vi for oplyse herom via nyhedsbrev, hjemmeside og sociale medier.

Er din sædvanlige forsyning påvirket af corona-situationen, så kontakt os!
Oplever du leveringssvigt eller forsinkelser hos din leverandør som følge af corona-situationen, så er du meget velkommen til at kontakte os og lade os undersøge, om vi kan levere dette produkt, et tilsvarende produkt fra anden leverandør eller vi evt. kan foretage en justering på et lagerført produkt, således at det bliver tilpasset jeres behov.

Vi sidder klar til at hjælpe både nuværende og nye kunder og har bl.a. to ingeniører, en maskinmester og en produktionstekniker, som kan vejlede og hjælpe med at finde nye løsninger. Kontakt os her.

Pas på jer selv og hinanden!

www.mto-electric.dk

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.031