23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scanditron får eget brand og webshop i 2016…

Scanditron har i mange år indtaget en ledende position som leverandør af stencils, maskinudstyr og forbrugsstoffer inden for elektronikindustrien i Skandinavien.

I kraft af denne position på markedet, har Scanditron besluttet at lancere sit eget brand af miljørigtige kvalitets forbrugsstoffer til elektronikindustrien.

Denne beslutning vil få stor betydning for nuværende og kommende kunder. De vil opleve hurtigere levering og samme høje, eller endnu højere kvalitet, men til langt mere fordelagtige priser. Dette er muligt, fordi Scanditron er i stand til at hjemtage produkterene i store partier uden fordyrende mellemled.

Det første produkt som lanceres i Januar 2016 er Hyper Clean underscreen renseruller som leveres i mange størrelser, der passer til næsten alle kendte screenprintere på markedet.

Hvis man ønsker miljørigtigt rensemiddel anbefaler Scanditron at bruge Decotron 23 USC Solution.
Som en yderligere service til kunderne lancerer Scanditron også en helt ny webshop i starten af 2016. Her kan man finde et bredt udvalg af alle de forbrugsstoffer som Scanditron forhandler, og ved hjælp af få klik kan man se priser, leveringstider og bestille de produkter man har brug for.

Der vil komme yderligere information når webshoppen åbnes for offentligheden.

Hvis man ønsker mere info om disse nyheder eller andre af Scanditrons produkter, kan man kontakte:

Torben Holm
Salesmanager Consumerables
Tlf +45 22 49 16 13
Torben.holm@scanditron.dk

Scanditron Danmark A/S
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14451390
P nummer: 1000746068

Send til en kollega

0.031