23948sdkhjf

Avnet Abacus udvider produktporteføljen på power, beskyttelses- og konnektorprodukter fra Bel.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Avnet Abacus

Introduktionen af Bel produktlinjerne hos Avnet Abacus booster udvalget til kunderne.

Avnet Abacus - en af Europas ledende distributører af konnektorer, passive, elektromekaniske og power komponenter og en forretningsenhed af Avnet Electronics Marketing EMEA, en forretningsregion i Avnet Inc. (NYSE:AVT) har annonceret, at man har udvidet porteføljen med produktlinjer fra adskillige divisioner inden for Bel koncernen, en specialist inden for design og produktion af power, beskyttelses- og konnektorprodukter.

Billede (venstre mod højre): Andy Jones, European Distribution Manager, Bel; Alan Jermyn, Vice President Marketing, Avnet Abacus.

Bel programmet omfatter nu: Power converter programmet fra Bel Power Solutions, Stewart ethernet konnektorer, herunder MagJack® konnektorer med integreret filter og RJ point five konnektorsystemer, kredsløbsbeskyttelse fra Bel Fuse samt LAN filtermoduler til high speed netværkskommunikation og produkterne fra TRP divisionen. Udvidelsen med disse produktlinjer kommer som følge af Bel Fuse Inc.’s opkøb af producenten af power produkter, Power One, sidste år. Avnet Abacus er en veletableret distributionspartner for Power One i Europa, og Avnet har længe været en stor distributør af Bel produkterne i Nord-, Syd- og Centralamerika.

”Det er vigtigt at få support fra erfarne og effektive distributionspartnere, når vi skal konkurrere på verdensmarkedet”, sagde Andy Jones, europæisk distributionschef hos Bel. ”Ved at arbejde sammen med Avnet Abacus i Europa bygger vi ikke kun på vores eksisterende samarbejde med Avnet, men vi får også nytte af meget kompetente ressourcer lokalt med den ekspertise, der skal til, for at få vores forretning til at vokse”.

Alan Jermyn, vicepræsident for marketing i Avnet Abacus sagde: ”At få tilgang til de seneste produkter og teknologier er meget væsentligt for enhver elektronik ingeniør, og for at servicere dette med succes, må vi have et partnerskab med de allerbedste leverandører i industrien. De produktlinjer, vi har tilføjet fra Bel giver high performance, driftsikre løsninger til vore europæiske kunder samt øger vort globale udbud”.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Avnet Abacus

Knudlundvej 24
8653 Them
Danmark
Avnet Abacus

Send til en kollega

0.093