23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DDR4 DRAM håndterer temperaturer mellem -40℃ og 125℃.

Med den høje varmemodstand kan mange udfordringer i industrielle systemer løses.

Med en Ultra Temperature DDR4 DRAM løsning skabt til brug i ekstreme temperaturer, kan I slippe en del af bekymringerne for overophedning i jeres system. Med mere og mere kompakte designs, der samtidig skal køre en stigende mængde komplekse og store mængder data, er varme ofte en udfordring. 

Innodisk leverer her en løsning, der gør hverdagen lidt nemmere for jer – nemlig deres Ultra Temperature DDR4 DRAM serie der kan håndtere temperaturer mellem -40℃ og 125℃. 
Find flere informationer om DDR4 DRAM i Ultra Temperature og industrial-grade design her - se også et par eksempler på anvendelser. 

På vores hjemmeside kan findes et udvalg af forskellige storage løsninger til industri, men vi skaber skræddersyede løsninger, så vi kan levere meget andet end det viste. 

Besøg Innodisks hjemmeside og se hele udvalget af deres industrielle DRAM moduler

Kontakt vores erfarne specialister 

Vi har ekspertisen. Vi rådgiver og sammensætter den helt rigtige industrielle løsning lige fra de små moduler til store skærme og alt derimellem.

Find vores kontaktoplysninger og udfyld vores kontaktformular her. Vi vender tilbage hurtigst muligt til en snak om jeres industrielle krav og ønsker.  
Ring til os: +45 43 75 44 80 
Send os en mail på: mail@sensorecs.dk 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Send til en kollega

0.053