23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Celltech ekspanderer endnu engang

Med ny facilitet til produktion af batteriløsninger.

Efteråret 2012 startede Celltech Gruppen egen produktion af batteriløsninger i Kina. Målet var som hidtil, at opretholde samme høje produkt kvalitet, med et attraktivt setup for vores partnere. Dette lykkedes blandt andet med LEAN produktion og mere end 5 millioner batteriløsninger produceret indtil i dag.

Succes resulterer i udvidelse og dette har vi gjort ved en ny produktions facilitet. Vores daværende produktions facilitet var for lille. Derfor byggede vi en helt ny Celltech fabrik, som er 100% dedikeret Celltech Gruppen projekter. På 2.100 m2 placeres traditionelle produktionslinjer og U-Lines med fokus på LEAN produktion. Fra januar 2016 er ny produktionskapacitet på 6 millioner batteriløsninger pr. år – så vi er klar til den stigende efterspørgsel på Celltech batteriløsninger.

Fremtidens krav
til batterier, opladere og elektronik er store, så vores partner rolle er vigtigere end aldrig før. For at øge fleksibiliteten og løsnings mulighederne, har Celltech Gruppen valgt ikke at være låst af ét specifikt agentur. Vi kan tilbyde batteriløsninger med mange forskellige brands, eksempelvis Boston Power, A123 systems, Kokam, Samsung, Panasonic, LG etc.
Vi producerer hovedsageligt batteriløsninger / batteripakker med Li-Ion, Li-Polymer, LiFe04, NiCd og NiMH celler samt Lithium batterier.

Mulighederne for vores kunder, som vi anser for vores partnere, er hjælp til optimering af eksisterende batteriløsninger, eller få en produkt ide igennem alle faser til endelig batteriløsning.
Dette sikres via:
Analysering, test og udvikling.
Produktion af prototype, 0-serie og slutprodukt.
Produkt certificering
Box-building etc.

Læs mere HER

Ønsker du information om dine muligheder som partner hos Celltech Gruppen, er vi altid klar til en uforpligtende dialog. Kontakt os venligst.

Celltech Gruppen består af fire batterivirksomheder og ni søster virksomheder, placeret i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Med standard- og kundespecifikke batteriløsninger samt tilhørende power produkter, dækkes det nordiske marked indenfor industri, forsvar, medico etc. Celltech Gruppen ejes af svenske ADDTECH under POWER SOLUTIONS.

Celltech A/S - Én verden i batterier & strømløsninger…

Celltech A/S
Lejrvej 25
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13785546
P nummer: 1000624665

Kontaktperson

KT
Kristian Tønnes
Daglig leder
+45 70252201 kt@celltech.dk

Send til en kollega

0.08