23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Primadonnaledelse i Næstved

Ledelsesresistente primadonnaer. Kom til gratis foredrag – særligt for medarbejdere og ledere – torsdag den 10. marts klokken 08:00. Erhvervsakademi Sjælland Næstved åbner dørene klokken 07:30 til morgenmad: Tilmeld dig herunder.

De højt specialiserede medarbejdere er uundværlige, men de er også besværlige. De stiller krav til ledelsen og til organisationen, og de føler ikke tidligere generationers loyalitet over for deres arbejdsplads.

Får de ikke det, de har behov for, reagerer de stærkt og søger måske nye græsgange. Samtidig er de vidt forskellige de motiveres af forskellige ting og har forskellige ledelsesbehov.

De har forskellige værdier og forholder sig forskelligt til arbejdet. Nogle går altid til tiden, mens andre næsten ikke kan slippe arbejdet. Nogle tænder på visioner, andre på regler og rammer.

Mange af dem har fået ry for at være ledelsesresistente primadonnaer.

I foredraget nuanceres billedet af de højt specialiserede medarbejdere. Der præsenteres fire arketyper af højt specialiserede medarbejdere, som har hver deres distinkte motivationsprofil.

Én af arketyperne er Primadonnaen, som her får en helt ny betydning end den gængse opfattelse af dem. Der gives også et bud på, hvordan de forskellige arketyper motiveres, og hvordan man leder dem, så man både udfolder deres individuelle potentiale og samtidig skaber synergi imellem de forskellige medarbejdertyper.

Helle Hedegaard Hein er cand.merc. og ph.d. Hun har forsket i ledelse af højt specialiserede medarbejdere i mere end ti år – først i sundhedsvæsenet og senest på Det Kongelige Teater, som hun i cirka fire år har brugt som laboratorium til at udvikle ny motivations- og ledelsesteori, som fokuserer særligt på højt specialiserede medarbejdere.

Hun er i øjeblikket engageret i forskellige forskningsprojekter, der alle fokuserer på forskellige aspekter af ledelse af højt specialiserede medarbejdere, herunder talentudvikling, kreativitet og rammerne for vidensarbejde.

Hun er tilknyttet Copenhagen Business School som ekstern lektor. Desuden er hun forfatter, foredragsholder og ledelseskonsulent.

Foredraget finder sted på Erhvervsakademi Sjælland Næstved, Femøvej 3, 4700 Næstved torsdag den 10. marts fra klokken 08:00 til 10:00.

Arrangementet er gratis, og der er morgenmad fra klokken 07:30.

Brug for efteruddannelse?

I forbindelse med foredraget vil vi fortælle mere om vores efteruddannelsestilbud, som du kan læse om her.

TILMELDING sker til Grethe Treff på grtr@easj.dk eller via 50 76 21 98.

Ved manglende framelding opkræves et deltagergebyr på 300 kroner.

Tilføj arrangement i din kalender på Facebook her.

Vi glæder os til at se dig.

Zealand - Sjællands Erhvervsakademi
Lyngvej 21
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31661471
P nummer: 1014737363

Kontaktperson

NZF
Nicolai Zimling Fich
Kommunikationsleder
+45 50762800 NZFI@zealand.dk

Send til en kollega

0.063