23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eilersen Electric A/S på POWTECH 2016, Hal 1 Stand 1-114.

Mød Eilersen og andre eksperter i håndterings-, pulver- og procesteknologi på POWTECH, når vi præsenterer de seneste nyheder, innovationer og udviklinger omkring procesteknologi.

Mød Eilersen på POWTECH 2016, Hal 1 Stand 1-114

POWTECH messen i Nürnberg er Europas førende messe for mekaniske procesteknologier, instrumentering og håndtering af pulver og bulk materiale.

Næste messe løber af stablen den 19. til 21. april 2016, og Eilersen præsenterer det nyeste inden for professionel vejning med nye digitale vejeceller, vejemoduler, vejeterminaler, industrivægte og løsninger til alle industrielle formål.

Mød Eilersen og andre eksperter i håndterings-, pulver- og procesteknologi på POWTECH, når vi præsenterer de seneste nyheder, innovationer og udviklinger omkring fremstillingsprocesserne fra pulver, granulat, bulk og flydende materiale til kvalitetsprodukter - også inden for miljø og genbrug.

Digitale vejeceller fra Eilersen

Eilersens omfattende know-how, erfaringer og ekspertise inden for industriel vejning er patenteret på verdensplan og implementeret i Eilersen digitale vejeceller.

Eilersen har selv udviklet den kapacitive vejeteknologi, som giver industrielle kunder en række fordele i forhold til andre teknologier, der anvendes i transducere til måling af kraft og vægt.

Eilersen vejeceller tåler f.eks. op til 10 gange overlast, er fremstillet i rustfrit stål og hermetisk kapslet (IP68) ved lasersvejsning.

Desuden har Eilersen vejeceller stor nøjagtighed (op til OIML C6), enestående pålidelighed, og tilbyder simpel mekanisk og elektrisk installation samt minimalt vedligehold til brug i hårde og krævende industrielle applikationer.

Vel mødt hos Eilersen Electric A/S på POWTECH 2016, Hal 1 Stand 1-114.

Eilersen Electric Digital Systems A/S
Kokkedal Industripark 4
2980 Kokkedal
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20907134
P nummer: 1008645848

Kontaktperson

FE
Frederik Eilersen
Direktør
job@eilersen.com

Send til en kollega

0.08