23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis webinar: Reducer din omstilingstid og omstillinger

Velkommen til Maskinrummet, der er en række af webinarer, hvor vi går tæt på nogle af hverdagens problemer i danske produktionsvirksomheder. Få et indblik i, hvordan de løser udfordringer og højner produktiviteten.

De fleste er enige om, at det er vigtigt at have så korte omstillingstider som muligt. I praksis er det dog meget få, der arbejder systematisk med reduktion af omstillingstiderne på deres anlæg og maskiner. Så, hvordan skal man prioritere hvilke maskiner, man bør reducere omstillingstiden på først? Og hvordan gøres det i praksis?

Tasso A/S der er et jernstrengstøberi har gennemført et omfattende arbejde med at reducere omstillingstiden på deres proceslinjer og opnået rigtig flotte resultater. Hør, hvad de har gjort og få inspiration til selv at arbejde videre i din virksomhed.

Derudover vil vi give dig inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at reducere omstillingstider med brug af SMED-metoden, som kan være svær at forstå i første omgang. Metoden vil blive forklaret, så det er let for dig at komme i gang med at prøve metoden af og reducere dine omstillingstider.

Læs mere og tilmeld dig her

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

SBH
Stephanie Brink Harck
stbh@di.dk

Send til en kollega

0.062