23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Del 6: Spica Technology ser tilbage på køb af gammel mølle

Efter det første år som mølleejere, ser CEO, Benny Thomsen, og CTO, Anders B. Jensen tilbage på købet af en 20-år gammel Nordex N60 1,3MW vindmølle

Det første år er gået som førstegangs-møllejere. 

Meningen var fra start, at optimere møllen med Spica Technologys eget styresystem, Spica Retrofit Controller. Derfor var det ingen overraskelse, da der efter to måneder allerede havde været otte uplanlagte stop. 

Heldigvis blev dette udbedret med optimeringen. Denne tog tre dage for Spica Technology at installere, og efterfølgende et krøjestop, der dog hurtigt blev løst ved et enkelt besøg. 

Dernæst blev der installeret centralsmøring på hoved- og generatorlejrer, så det blev muligt for Spica Technology at sidde på kontoret i Silkeborg, og følge med i smørelsen af møllen. 

Senere viste det årlige eftersyn, at udskiftning af et hurtiggående leje samt gearkasseolie var nødvendigt grundet slid. Dette var dog forventeligt, møllens alder taget i betragtning. 

Efter dette år, var både Anders og Benny, Spicas ejere, fortsat tilfredse med købet af møllen. Forbedringer er forventeligt med en så gammel mølle.

"Nu burde der ikke komme flere store reparationer, men vi er alligevel spændte på 2023. For man ved aldrig med en 20-år gammel mølle. Men møllen har kørt fejlfrit imellem reparationer, og den producerer også de KW, den skal nu. Derfor forventer vi, at 2023 bliver et godt år med færre reparationer." siger Spica Technologys CTO, Anders B. Jensen. 

Vi fortsætter delingen af vores egne erfaringer med en 20-år gammel retrofittet vindmølle. 

>> Følg Spica Technology på LinkedIn <<

Facts om Spica Retrofit Controller

  • Benyttet siden 2013
  • Det mest brugte retrofitsystem i Europa
  • Garanteret levetidsforlængelse af din mølle
  • Designet til at passe alle mølletyper, idet vi tilpasser systemet til netop din mølle

Har du spørgsmål til vores retrofitstyring, processen omkring vores egen retrofittede mølle eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte CTO, Anders B. Jensen på tlf. 22901440.

Spica Technology ApS
Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622

Kontaktperson

AF
Anja Feldberg
Marketingansvarlig
akf@spicatech.dk

Send til en kollega

0.047