23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi bygger batteripakker.. fra idé til virkelighed

I mere end 30 år har vi haft egen batteriproduktion

Du har typisk nogle helt særlige krav til den batteripakke, du efterspørger. Det kan være krav til størrelse og udformning. Krav til funktion og levetid under ekstreme forhold. Særlige forhold omkring batteriets varmeafgivelse. Ønsker om certificering og særlige godkendelser f.eks. til medicinsk brug.

Listen over særlige ønsker er lang, og der er ikke to kunder, der er helt ens - det ved ACTECs team af specialister alt om.

Specialudviklede løsninger til dine behov
Vi har ikke bare stor erfaring med at rådgive dig omkring valg af batteri-kemi og implementering i forhold til jeres elektronik. Vi er eksperter i at analysere, teste, udvikle og producere batteripakker og batteriløsninger af enhver art.

Du kan kort og godt trygt lade ACTEC tage hånd om alle faser af din batteripakkes tilblivelse fra den første projektering og udvikling til det færdige produkt bliver leveret nøjagtig dér, hvor du vil have det.

ACTEC – din garanti for høj kvalitet
Vi sørger for alle de nødvendige godkendelser og certificeringer i samarbejde med tredjeparts testinstitutter. Vi står for produktionen enten i Danmark eller hos vores leverandør i Kina, og vores dygtige logistikafdeling sikrer, at transport og levering glider effektivt og problemløst over selv de mest restriktive landegrænser.

Hos ACTEC er vi din erfarne batterileverandør gennem hele batteriudviklingen.

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212
P nummer: 1002228219

Kontaktperson

Heidi Lindstrøm
Marketingchef
+45 87119936 hl@actec.dk

Send til en kollega

0.036