23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3D online konfiguration til modulære, stikbare testsystemer

Individuelle løsninger til test af funktionerne i strøm- og spændingstransformere samt udløser- og signalkontakter med få klik

Det stikbare testsystem, Fame, er det modulære system-kit til energiteknologi fra Phoenix Contact. Med Fame konfiguratoren kan individuelle løsninger til test af funktionerne i strøm- og spændingstransformere samt udløser- og signalkontakter nu laves med bare få klik.

I en intuitiv 3D visualisering konfigureres tilslutningsteknologi og montagetype først. Alt data, som opmærkning eller kodning, overføres automatisk fra den stikbare testsokkel til teststik og dummy cover, således at de tre individuelle dele af løsningen passer sammen hele tiden. Det betyder, at kun den stikbare testsokkel skal konfigureres; de øvrige individuelle dele laves automatisk.

Når konfigurationen er komplet, er det digitale datablad tilgængeligt til download som et individuelt datablad for løsningen med billeder og 3D modeller i forskellige formater samt tegninger. Til sidst kan konfigurationen tilføjes til indkøbskurven og bestilles. Pris og varenumre vises direkte. Varenummer gemmes i Phoenix Contacts system og kan findes frem igen, så løsningen kan genbestilles.

Mere info, produktliste og konfigurator

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

MG
Mette Gross
Marketingkoordinator
mgross@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.047