23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DMTonline viser vejen til en sikker forbindelse

Vi glæder os til at møde nye og eksisterende kunder på årets EOT-messe 9.-11. maj 2023, hvor DMTonline står klar med et væld af konnektor- og kabelløsninger.

John Sørensen og Torben Junget fra DMTonline byder velkommen på stand nr. M9772 med kompetent vejledning & godt humør. Vi er specialiserede i kundetilpassede løsninger indenfor pålidelige konnektorer- og kabler med netop de egenskaber, som kunden kræver.

Messen er skabt med formålet at binde mennesker, brancher, vidensdeling, netværk og business tæt sammen. Er du nysgerrig på fremtiden indenfor elektronik- og teknologibranchen, så er denne messe lige noget for dig!

DMTonline spænder bredt og er blandt andet underleverandør af kabel-konfektionering, stik og kabler til f.eks. offshore, vind og Aerospace industrierne. Endvidere har DMTonline tæt på 30 års erfaring med produkter, rådgivning og salg af kvalitets-kabler indenfor eksempelvis Low Loss kabler, RG kabler, korrugerede kabler, MIL-C17 kabler, FEP/PTFE kabler og Semi-rigid kabler m.m.

DMTonline kan levere alt hvad der skal til en moderne kommunikationsløsning. F.eks. antenner, kabler, stik, radioer, RF-parts og meget mere. Med vores store lager kan DMTonline levere det meste fra dag til dag - færdig-konfektionerede kabler i mindre styktal kan forventes produceret & leveret dagen efter bestilling.

Virksomheden er totalleverandør af kommunikationssystemer til små og store virksomheder. DMTonline er ISO 9001-2015 certificeret for at imødekomme de krav industrien kræver nu og i fremtiden.

Mød DMTonline på stand nr. M9772 den 9. – 11. maj 2023. Messen er åben dagligt fra kl. 9-16.

Vi ser frem til at møde nuværende og nye samarbejdspartnere på messen!

Du kan læse mere om os her: www.dmtonline.dk

DMTonline ApS
Kjeldgaardsvej 1
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21815837
P nummer: 1005226291

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078