23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BASE Erhverv - Byggeri til tiden og den aftalte kvalitet

BASE Erhverv har opført en ny tilbygning til et eksisterende klubhus samt renoveret det eksisterende klubhus til idrætsforeningen Brøndby IF.  En åben dialog var grundlag for det gode samarbejde.

”Brøndby IF var vokset ud af sit gamle klubhus, og derfor var der brug for at udvide faciliteterne. Valget faldt på at opføre en tilbygning til det oprindelige klubhus for at bevare klubhusets centrale placering lige ved siden opvisningsbanen,” forklarer Per Damgaard, projektleder hos Brøndby Kommune og ansvarlig for byggeriet.      

Løbende dialog om løsninger

Brøndby Kommune var ikke forpligtet til at udnytte optionerne men valgte alligevel at gøre dette. Mens opførelsen af tilbygningen var detaljeret beskrevet i udbudsmaterialerne, så blev konkretiseringen af optionerne først udformet senere. Her var den løbende dialog mellem bygherre og BASE Erhverv helt afgørende for at finde den rette sammenhæng i byggeriet og finde fælles løsninger. 

”BASE Erhverv har været villige til dialog i hele processen, og det har været vigtigt for os. Især omkring optionerne, som var mere overordnet beskrevet i udbudsmaterialet, har vi talt os frem til nogle gode løsninger. Vi havde et rigtig godt samarbejde med BASE Erhverv i forløbet,” siger Per Damgaard. 

Byggeri til tiden og den aftalte kvalitet

Byggeriet begyndte i 2020 og afleveret i slutningen af 2022, sådan som det var aftalt på forhånd. Selvom der blev skiftet projektleder undervejs, blev tidsplanen overholdt, også uden at kvaliteten for byggeriet blev påvirket. 

Det færdige klubhus er nu taget i brug, og Brøndby Kommune kan sagtens forestille sig et samarbejde med BASE Erhverv i fremtiden.

”Vi har fået et rigtig godt klubhus, hvor tilbygningen er integreret helt efter planen, og der er fundet nogle gode løsninger undervejs. Vi vil gerne arbejde sammen med BASE Erhverv en anden gang,” siger Per Damgaard.

 

Læs hele bygherreudtalelsen:
baseerhverv.dk/BIF-klubhus

 

Få et kig ind i Brøndby IF Klubhus i videoen til højre!

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Kontaktperson

Helena Rahbek
Koordinator
+45 61704394 hr@baseerhverv.dk

Send til en kollega

0.047