23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kæmper I med spåner i kølevæsken?

De fleste værktøjsmaskiner afgiver som bekendt spåner i større eller mindre omfang, der naturligt ryger med i kølevæsken.

Regelmæssig rensning af kølevæsker forhindrer, at spåner sendes direkte ind i værktøjer og pumper eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstoppelse.  Herved undgås dyre maskinstop og ødelagt udstyr samtidig med, at man sparer kostbar tid!

Med en Chip Trapper bliver denne rengøringsproces en nem og overskuelig opgave, der hverken kræver, at der skal skovles spåner op af kølevæsken eller at operatøren skal have fingrene ned i væsken. Chip Trapper findes i tre forskellige størrelser, der kan rumme hhv. 114, 208 og 416 liter

Chip Trapper fjerner spåner fra væsker
Chip Trapperen fjerner helt enkelt spåner fra brugte væsker ved at suge den snavsede væske ind i en tromle, hvor spånerne fanges i en filterpose for herefter at kunne sende den rensede væske ud igen.
En ventil monteret på toppen af tromlen har to indstillinger ’fyld’ eller ’tøm’, der manuelt kan skiftes imellem.  Filterposen, der opsamler alle spånerne, tømmes og genbruges. Enheden er nem at samle og anvende og kan fylde og tømme en 208 liter tank på under 2 minutter.

Kig forbi stand A1915 på VTM, hvor du kan se en demo model af Chip Trapper

Mød os på VTM stand A1915 den 25. – 28. april 2023
Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

VTM er åben for alle og det er gratis at deltage
Se mere om VTM og hent din gratis billet her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.079