23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LED-lys giver store besparelser for økonomi og CO2-udledning

Med en opgradering til LED-belysning opnås et hurtigt afkast af din investering. Det skyldes en drastisk reduktion i dit energiforbrug, som fører til en reduktion i din CO2-udledning. LED-lys øger desuden sikkerheden og skåner miljøet.

Med en investering i LED-lys får du en række fordele der kommer din virksomhed til gode for både økonomien, klimaet, miljøet og sikkerheden.

En god investeringscase med LED
Du får en kort tilbagebetalingstid på din investering i LED-belysning. Store energibesparelser og længere levetid sikrer en hurtig økonomisk gevinst med opgradering til LED. I mange tilfælde er investeringen tjent hjem på under et år.

Energibesparelserne med LED leder til store reduktioner af CO2-udledninger
De store energibesparelser betyder en stor reduktion af CO2-emissioner. Omfanget afhænger naturligvis af din strømkilde til din belysning. I mange industrier er dieselgeneratorer fortsat den mest udbredte strømkilde. Her vil det markant lavere energiforbrug give en kraftig reduktion i CO2-udledningen.

Holdbarheden i LED giver forbedret sikkerhed
Den bedre holdbarhed og længere levetid giver desuden et mindre vedligehold af belysningen. Det kan derfor nedsætte sikkerhedsrisikoen for dine ansatte, når der er færre vedligeholdelsesopgaver på svært tilgængelige steder. Med LED forhindres også risikoen for indånding af giftige dampe fra kviksølv ved eventuelle uheld og ved bortskaffelse, som det er tilfældet med lysstofrør.

Hans Buch leverer modstandsdygtig belysning
MarineLux fra Hans Buch kan anvendes i mange sammenhænge, men modsat de mest gængse LED-typer er Hans Buch MarineLux særligt hårdføre, og det gør dem velegnet i ekstreme miljøer med høje temperaturer og mange vibrationer - f.eks. inden for den maritime industri og offshore-industrien.

MarineLux har desuden en høj driftssikkerhed og kvalitet. LED-lysrørene er bla. kendetegnet ved at have 2 drivere installeret. Vi garanterer derfor en levetid på vores LED-rør på mere end 70.000 timer.

Når du handler med Hans Buch, bistår vi med vejledning og installation med vores dygtige teknikere, og vi beregner effekterne af at udskifte din konventionelle belysning til LED, så du fra starten får belyst de store gevinster for både klima og økonomi.

Investering gav afkast efter syv måneder og reduktion på 150 tons CO2 om året
En kunde hos Hans Buch Marine opgradere 1246 lysstofrør og 162 glødepærer til LED. Pga. energibesparelsen med LED-lys var investeringen tilbagebetalt efter syv måneder og gav en årlig reduktion af CO2 på 150.800 kg. 

Læs mere om Hans Buchs løsninger med LED-lys her.

FAKTA: Hvorfor er LED den bedste teknologi til belysning?

LED (light emitting diode) eller lysdiode er en teknologi, som har en række egenskaber, der gør dem konkurrencedygtige over for lysstofrør og glødepærer:

  • LED er bedre for miljøet:
    LED-belysning indeholder ikke kviksølv som f.eks. lysstofrør gør
  • LED er mere energieffektiv:
    LED bruger mindre energi på at udsende samme lysmængde (lumen). Ifølge Energistyrelsen kan et LED-lysrør udsende 100-155 lumen/watt, hvor et lysstofrør kun udsender 58-144 lumen/watt.
  • LED har en længere levetid og giver mindre vedligehold:
    Ifølge Energistyrelsen holder et LED-lysrør i 20.000-60.000 timer, mens et lysstofrør holder i 10.000-20.000 timer. 

Kilde:  Energistyrelsens hjemmeside SparEnergi.dk.

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.047