23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NORD er nu medunderskriver af FN's Global Compact

Drevspecialisten NORD tilslutter sig FN's bæredygtighedsinitiativ

Med mere end 21.000 underskrivere på verdensplan, og mere end 940 deltagende virksomheder i Tyskland, er det det største og vigtigste FN-initiativ for ansvarlig virksomhedsledelse: FN's Global Compact. De ti universelle principper, som underskriverne forpligter sig til på frivillig basis, spænder fra beskyttelse af menneskerettighederne til fremme af miljøvenlige teknologier.

FN's mål for bæredygtig udvikling
FN's Global Compact sigter mod en mere inklusiv og bæredygtig økonomi til gavn for mennesker, samfund og markeder – i dag og i fremtiden. På den måde ønsker initiativet at bidrage til gennemførelsen af de 17 verdensmål, som FN vedtog i sin Agenda 2030 i 2015.

NORD DRIVESYSTEMS har underskrevet FN's Global Compact og vil deltage i den frivillige implementering og dokumentation af de foranstaltninger, der er rettet mod at nå verdensmål. "Som følge heraf er vores bæredygtighedsarbejde et løfte til medarbejderne i NORD DRIVESYSTEMS-gruppen, til vores kunder og til offentligheden om at handle på en økologisk, økonomisk og socialt ansvarlig måde", forklarer Jörg Niermann, marketing manager. Deltagelsen i FN's Global Compact er en del af NORD’s bæredygtighedsstrategi. Yderligere aktiviteter omfatter CSR-rapportering i henhold til den tyske bæredygtighedskodeks eller miljøcertificering i henhold til ISO 14.001.

 

Få mere at vide om NORD's bæredygtighedsstrategi her.

NORD Gear Danmark A/S
Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12616600
P nummer: 1000416669

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047