23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seritronic på Electronics of Tomorrow 2023

D. 9. maj 2023 bliver dørene åbnet til dette års EOT-messe. Her sætter Seritronic fokus på den komplette løsning og en simplificering af indkøbs- såvel som udviklingsprocessen.

På stand M9846 kan du se de bedste eksempler på komplette løsninger indenfor betjenings - og HMI-løsninger. Du får ’hands on’ fornemmelse af de forskellige produktmuligheder og hvilke fordele de kan give dig. Vi hjælper med at afklare dit behov, så du får den bedste løsning til dit anvendelsesmiljø.

Nyt og spændende samarbejde med integreret displays
På standen vil EDT - Emerging Display Technologies være repræsenteret. EDT er førende producent indenfor touch displays på det globale marked. Du kan se de mange muligheder der er med touch displays og kombinationen af Seritronic og EDT-produkter.

Kundetilpassede kabinetter
Vi går ud over standarderne, når vi viser produkter, leveret af Seritronic og produceret gennem vores nære Tyske samarbejdspartner MKI. Vi viser dig specialtilpassede kabinetter, som tager udgangspunkt i din elektronik og dit behov. Ved hjælp af specielle produktionsteknikker, giver vi dig mulighederne for frit at designe dit produkt - vel at mærke uden tooling omkostninger.

Hurtige og præcise prototyper
I udviklingen af et nyt produkt eller inden en serieproduktion, kan en prototype som proof of concept være vigtig, for at sikre at produktet lever op til forventningerne.
Ved hjælp af 3D-print og digitalprint kan vi levere billige og hurtige prototyper, og bidrage med rådgivning, inden du sætter en større produktion i gang. På EOT viser vi dig eksempler på komplette prototyper og rådgiver om, hvordan du kan gå fra prototype til serieproduktion.

Ved at samle alt hos en leverandør med et veletableret Business Ecosystem sikrer du mange kompetencer og minimerer risikoen for fejl og leverancer.

Du vil blive inspireret når du besøger Seritronics og EDTs stand på EOT 23.

Følg blot vores footsteps i indgangen til messen og du er godt på vej.

Seritronic A/S
Juelstrupparken 8
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36926406
P nummer: 1020495428

Kontaktperson

ES
Emil Sørensen
Marketingansvarlig
eks@seritronic.dk

Send til en kollega

0.218