23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom i gang med at digitalisere din produktion nu

Du kan opnå store gevinster ved at digitalisere din produktion og opsamle data. Men når maskinerne kører og hjulene drejer, kan det være svært at få et overblik over mulighederne.

Hos Data Intelligence tilbyder vi derfor at følge dig på hele din digitale rejse.

  • I samarbejde med jer gennemgår vi jeres produktion og får et grundigt indblik i, hvor de største udfordringer ligger i forhold til optimering og effektivisering af produktionen. Vi finder frem til, hvor de vigtigste målepunkter er, og hvordan I nemmest får fat i de konkrete data.
  • Vi tilbyder en komplet digitaliseringsløsning – DIAP – som vi også installerer for jer, så I er klar til at komme i gang.
  • Vi sætter dashboards op og giver udvalgte nøglemedarbejdere en grundig træning, så I selv kan arbejde videre med systemet.

Afhængigt af jeres behov, får I hjælp til analyse af data og implementering af effektiviseringstiltag. På den måde sikrer vi, at I får det fulde udbytte af jeres investering og produktionsdata.

www.dataintel.dk kan du læse mere om, hvordan du kan effektivisere din produktion med DIAP.

Du er altid velkommen til at kontakte Jens Rosenkilde på jre@dataintel.dk eller 5156 8671 for en uforpligtende snak om mulighederne eller en live demonstration af DIAP. Følg også Data Intelligence på Linkedin.

Vidste du, at Data Intelligence er en del af teknologikoncernen Eltronic Group? Vi har mere end 20 års erfaring med industri og automatiseret udstyr og på globalt plan tæller vi 1300 medarbejdere i alt.

Data Intelligence
Kilde Allé 4
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41651709

Kontaktperson

LVS
Louise Voigt Sørensen
Marketingassistent
+45 51 89 07 19 lvs@dataintel.dk

Send til en kollega

0.047