23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Modulære systemer til sikker og effektiv godstransport

IA bygger en bred vifte af modulære transportløsninger, der er i stand til at håndtere de mest forskelligartede varestrømme med maksimal effektivitet og økonomi. Uanset om en AMR eller AGV er en del af projektetj, vil du drage fordel af vores ekspertise i planlægning og implementering af transport- og transportsystemer.

Vores viden om komponenterne og løsningerne i forbindelse med transportsystemer, er lige så forskelligartede som intralogistiske processer, og omfatter transport og sortering, sammenlægning og omdirigering, buffering og lagring. At bestemme den ideelle transportløsning, er en nøglefaktor for effektiviteten af intralogistikløsningen. Vi leverer et modulært transportsystem af høj kvalitet, som vil transportere dine varer sikkert og effektivt.

Vores AMR og AGV-løsninger integreres perfekt i dit eksisterende lagerramme og miljø. Med vores mange års arbejde inden for automatiserede køretøjer har vi skabt en standard, der gør vores AMR og AGV-løsning fleksibel og skalerbar, under alle skiftende markedsforhold. For eksempel kan antallet af køretøjer og veje øges i henhold til præstationskrav. AMR og AGV-kontrolsystemet sørger for, at ARM'erne og AGV'erne er sikre og fungerer i forskellige dele af lageret og endda over lange afstande.

Vores modulære transportløsninger er skræddersyede, så du kan transportere store mængder materiale inden for din virksomhed. Dette på forskellige typer af store lastbærere. Løsningerne kan varsomme, fra mere klassiske statiske transportører til autostyrede transportsystemer, også kendt som overførselsvogne. Ved at bruge et modulært systemdesign kan vi garantere dig en løsning, der er skræddersyet og matcher dine krav. Og hvis det er nødvendigt, er disse systemer fleksible og kan udvides over tid.

På IAs hjemmeside kan I se flere automatiserede løsninger.
 
Vil du vide mere om IA? Så følg os på LinkedIn.

IA.DK ApS
Sjællandsvej 16
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31782236
P nummer: 1014852952

Kontaktperson

SP
Steffen Pedersen
sbp@i-a.dk

Send til en kollega

0.079