23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DMTonline styrker salgsteamet

Totalleverandøren af RF-komponenter, coaxstik og -kabler DMTonline fra Sæby opruster på salgssiden og har ansat Torben Junget som salgschef.

 Torben kommer fra en bred karriere indenfor forretningsudvikling og key account salg af tekniske løsninger, og skal især fokusere på den strategiske forretningsudvikling, øgning af kendskabsgraden og relationsopbygning med eksisterende og nye kunder.


"Vi er glade for at have Torben Junget med om bord som vores nye salgschef. Hans erfaring og ekspertise vil være uvurderlig for vores virksomhed, og vi er sikre på, at han vil hjælpe os med at nå vores ambitiøse mål om at udvide vores kundeportefølje og fortsætte med at levere førsteklasses service til vores eksisterende kunder," siger direktør for DMTonline, Solveig Sørensen.

Med Torben Jungets tiltrædelse ser DMTonline frem til at fortsætte med at vokse og udvide sin position som en af de førende leverandører af RF-komponenter, coaxstik og kabler.


”Jeg glæder mig først og fremmest meget til at møde vores kunder, og forstå vores forretning og specifikke værditilbud til bunds, så vi kan blive endnu skarpere på det tilbud vi har til kunderne” siger Torben Junget og tilføjer: ”9.-11. maj står vi på EoT-messe i Herning, og her glæder jeg mig til at træffe kunder og kolleger fra branchen, og suge læring om sektoren til mig”.


DMTonline har siden 1995 fokuseret på salg og rådgivning indenfor kvalitetscoaxkabler, coax-stik, coax-kabelkonfektionering og antenner til bl.a. offshore, vindmøller, marinen, radiokommunikation, WLAN og teleindustrien.

DMTonline ApS
Kjeldgaardsvej 1
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21815837
P nummer: 1005226291

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031