23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cabcongroup udvider på det svenske marked

Efter næsten 20 års tilstedeværelse på det svenske marked, har Cabcongroup besluttet at styrke den nuværende position og udvide med to Key Account Managers.

D. 24. april 2023 bød Cabcongroup velkommen til Michael Knudsen og Johan Ellhammar, der begge er blevet ansat som Key Account Managers på det svenske marked. Cabcongroup har i forvejen én Key Account Manager på det svenske marked, Martin Dahlgren, der har været ene mand ved roret i Sverige de sidste 4,5 år.

Michael Knudsen og Johan Ellhammar har begge en baggrund med mange års erfaring hos velkendte distributører. De vil arbejde fra et kontorfællesskab i Stockholm-området, hvor Martin fortsat arbejder fra sit kontor i Göteborg.  

CEO i Cabcongroup, Brian Dehlsen, beskriver:

"Vi har været til stede i Sverige siden 2004, men vi er ikke så kendte i Sverige, som vi er i resten af Skandinavien. Vi ser et stort potentiale og muligheder i Sverige, og vi føler at tiden er inde til at styrke vores salgsteam på dette marked. Vi ser frem til at udvide vores markedsandel i Sverige og byde Michael og Johan velkommen"

Med tre erfarne mænd på det svenske marked og en områdeudvidelse til Stockholm, er Cabcongroup meget positive og forventningsfulde i forhold til fremtiden og udviklingen af Cabcon Sverige. 

LinkedIn
Martin Dahlgren: https://www.linkedin.com/in/martin-dahlgren/
Michael Knudsen: https://www.linkedin.com/in/michael-knudsen-2654884b/
Johan Ellhammar: https://www.linkedin.com/in/johan-ellhammar-4867372b/

 

 

Cabcongroup
Park Allé 350C
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27466125
P nummer: 1010243447

Kontaktperson

LOL
Louise Offerlin Larsen
Marketing and Communications Manager
+45 38760315 ll@cabcongroup.com

Send til en kollega

0.036