23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Truck System til AVK

Sammen med AVK har vi designet og implementeret et intralogistisk Truck System, der hjælper medarbejder i deres daglige gang. Systemet blev opbygget af datadrevne input, sammen med en ramme, baseret på brugernes behov.

AVK International A/S tilbyder et omfattende udvalg af ventiler, brandstudse og tilbehør til vandforsyning, gasforsyning, spildevandsrensning og brandsikring til markederne i deres geografiske region, der dækker Europa, Central Asien og Kaukasien samt Nordafrika.

Truck System integreres perfekt i AVK lagers ramme og miljø. Den første del af systemet er en oversigt over visse vigtige rullebaner på lageret. Brugeren kan se, om en rullebane skal tømmes og den aktuelle status.

Den anden del af systemet, er et kontrolsystem. For det første har vi integrerede manuelle knapper, så mearbejderen kan flytte pallerne frem på forskellige rullebaner. Endelig har vi lavet et alarmsystem, der gør det muligt for udfrakommende, at have en enkelt interaktion med chafføren af en truck, når de ankommer til lageret.

På IAs hjemmeside kan I se flere automatiserede løsninger.
 
Vil du vide mere om IA? Så følg os på LinkedIn.

IA.DK ApS
Sjællandsvej 16
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31782236
P nummer: 1014852952

Kontaktperson

SP
Steffen Pedersen
sbp@i-a.dk

Send til en kollega

0.048