23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NORD leverer decentrale drevsystemer til fremtidens emballeringsmaskiner.

Elektriske drevsystemer bliver mere og mere anvendt i emballeringsmaskiner i end-of-line-emballage. NORD tilbyder drevløsninger indenfor gear, elmotorer og drevelektronik, der er specialudviklet til emballageapplikationer.

End-of-line emballage definerer det sidste trin i emballeringsprocessen og dermed slutningen af produktionslinjen. Her pakkes produkterne klar til transport til kunden. Tunge paller med poser og kasser er de primære elementer der flyttes. End-of-line emballage adskiller sig fra primær og sekundær emballage primært i form af tungere belastninger, lange transportveje samt lavere krav til præcision, Derudover er der normalt mere installationsplads tilgængeligt i det endelige emballageområde.

Inden for End-of-line emballering skelnes der specifikt mellem disse processer og maskiner: 

  • Emballering 
  • Ombinding
  • Palletering 
  • Transportbåndssystemer 

Download Whitepaper om Drive technology in end-of-line packaging

Fremtiden byder på modulære koncepter med decentral drevteknologi
Særligt drevsystemernes ydeevne er i fokus inden for end-of-line emballering. Fremtiden tilhører modulære koncepter med decentral drevteknologi. Her fordeles drevopgaverne til individuelle, intelligente komponenter (frekvensomformere?) på stedet. De installeres, hvor der er brug for dem - det vil sige på, eller tæt på, motoren.  

Reducerede omkostninger og effektivisering 
For brugerne betyder decentralisering af drevteknologi en hurtigere idriftsættelse og forenklede vedligeholdelses- og reparationsprocesser. Omkostningerne kan reduceres betydeligt på softwaresiden, f.eks. med fabrikskonfiguration. Det decentrale automatiseringskoncept er mere ukompliceret end en styreskabskonstruktion, og er mindre pladskrævende, da det installeres direkte.

Hurtig og let idriftsættelse og enkel vedligeholdelse
Med decentrale løsninger, direkte montering og frekvensomformer reduceres anstrengelserne med ledninger og kabler mellem kabinet og drev til et minimum. Der kræves kun korte kabler, hvis overhovedet nødvendigt, og kræver ikke afskærmning på grund af deres optimale EMC-egenskaber. De decentrale frekvensomformere kan desuden reducere gåafstande og forbedre sikkerhed. Derudover er decentrale løsninger ekstremt vedligeholdelses- og servicevenlige, da defekte enheder hurtigt kan repareres eller udskiftes. 

Høj grad af fleksibilitet
Decentraliseringen af drevteknologien muliggør et systemdesign, der består af autonome produktionsøer, der i vid udstrækning regulerer deres egne processer. Dette reducerer belastningen på kontrolsystemet på højere niveau og reducerer systemets kompleksitet. På grund af dette er hele systemet er lettere at vedligeholde og arbejder mere effektivt, og den modulære struktur giver maksimal fleksibilitet, som nemt og hurtigt muliggør ændringer og udvidelser.

Læs mere om NORD's drevsystemer i emballeringsindustrien her...

NORD Gear Danmark A/S
Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12616600
P nummer: 1000416669

Send til en kollega

0.047