23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye display produkter fra RCstars Industrial

Nord Technology har I nogle år været forhandler af produkter fra RCstars, som er en førende producent af digital skiltning og displayløsninger. Vi har hidtil overvejende fokuseret på deres sortiment af mindre display- og Panel-PC produkter, men har løbende fulgt med i udviklingen af nye produkter fra dem som gulvstandere, videovæg og large-display løsninger, udendørs skærme mv. Vi har nu udvidet vores samarbejde med Rcstars som betyder bedre vilkår for kunden og nye spændende produkter.

Rollen som primær samarbejdspartner i Norden og en markant bedre prissat fragtløsning 
I februar mødtes vi med producenten på ISE konferencen i Barcelona og fik en gennemgang af deres udvidede sortiment. Ved denne lejlighed drøftede vi mulighederne for at udvide samarbejdet, etablere aftale om en markant bedre prissat fragtløsning og en fælles indsats for at løfte Nord Technologys rolle som en primær forhandler og samarbejdspartner i Norden. Denne plan er vi i fuld gang med at udføre og til en start, har vi udvidet produktsortimentet væsentligt på vores produktsite:

Skærme fra 10” op til 98″ storformat skærme
RCstars er en førende producent af digital skiltning og displayløsninger og de leverer skærme og Panel-PC fra 10” op til 98″ storformat skærme. RCstars produkt sortiment passer både til brug indendørs og udendørs og omfatter digital skiltning, touchskærme, Panel-PC, interaktiv kiosk, touch bord, LCD – videovæg, batteridrevne. Se Rcstars produkter på vores Produktsite

Vi hjælper med alle aspekter af et infoskærm projekt
Vi har de seneste 10 år markeret os som konsulent- og rådgivningsvirksomhed indenfor Digital Signage, Digital Skiltning. Vores softwareløsninger til infoskærme har været nyskabende og vi søger hele tiden ny viden og følger med i trends, teknologi og nye anvendelsesmuligheder hos vores kunder. Læs om hvordan vi kan hjælpe med Infoskærm løsninger.

Derfor passer RCstars produktsortiment også rigtig godt ind i vores eksisterende sortiment og det vores kunder efterspørger.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål og ønsker at drøfte, hvordan vores udvidede sortiment af skærmløsninger kan anvendes i jeres organisation eller forening.

Send os en Email

Eller kontakt os via telefonen på +45 7027 0415

Tilmeld vores nyhedsbrev for at være opdateret om de nye varer og løsninger vi tilbyder

Nord Technology A/S
World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29144230

Kontaktperson

SG
Siffa Gudlaugsdottir
Webansvarlig
+45 70270415 sg@nordtechnology.dk

Send til en kollega

0.047