23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NORD Gear på interpack 2023 med innovative drevløsninger

Medarbejdere fra NORD Gear Danmark var på interpack 2023, med til at præsentere innovative drevløsninger til emballageindustrien, sammen med deres tyske kolleger fra NORDDRIVESYSTEMS.

På interpack præsenterede NORD økonomiske, bæredygtige og skræddersyede drevkoncepter, der er udviklet specielt til end-of-line-anvendelser i emballageindustrien.

Inden for emballageindustrien definerer end-of-line emballage det sidste trin i emballeringsprocessen og dermed slutningen af produktionslinjen. Her pakkes produkterne klar til transport til kunden. Tunge paller med poser og kasser er de primære elementer der flyttes. End-of-line emballage adskiller sig fra primær og sekundær emballage primært i form af tungere belastninger, lange transportveje samt lavere krav til præcision, Derudover er der normalt mere installationsplads tilgængeligt i det endelige emballageområde.

NORD-produkter præsenteret under interpack 2023: 

 • NORDAC ON/ON+ De decentrale NORDAC ON/ON+ frekvensomformere er kendetegnet ved et integreret  Ethernet-interface, med stik tilslutning i et kompakt design. De er perfekte til integration i emballagemaskiner. De installeres nemlig, hvor der er brug for dem - det vil sige på, eller tæt på, motoren.
  Få mere at vide om NORDAC ON/ON+  

 • IE5+ synkronmotor Med navnet ”IE5+ synkronmotorer” sætter NORD nye standarder, når det gælder energieffektivitet. De er langt mere energieffektive, end de bedste standarder på markedet dikterer – derfor ”IE5+”. Takket være permanentmagnet-synkronmotorteknologien (PMSM) kan de opnå en effektivitet på op til 95% – og dette relativt konstant over et bredt hastigheds- og momentområde. Det gør dem særligt anvendelige inden for emballageindustrien, da det ofte er muligt at reducere antallet af forskellige varianter af gearmotorer i din portefølje betydeligt.
  Læs mere om IE5+ synkronomotorer 

 • DuoDrive
  Det revolutionerende koncept, der integrerer gearenhed og motor, dækker effektområder på op til 3 kW. Det kombinerer den højeffektive IE5+ motor og en 1-trins tandhjulsgearenhed i ét hus. Med et hygiejnisk wash-down design, optimeret systemvirkningsgrad, høje momenter og meget lave støjemissioner er DuoDrive særligt velegnet til applikationer indenfor emballageindustrien.
  Få mere at vide om fordelene ved det patenterede DuoDrive 

 • Nsd tupH overfladebehandling
  NORD’s alternativ til en rustfri gearmotor er gear fremstillet i aluminium med en såkaldt nsd tupH overflade. Fordelene ved nsd tupH er, at det opfylder kravene i fødevareproduktionen iht. FDA, at det er rengøringsvenligt, at det er pH alkali- og syrefast i området fra 2-12 pH, og at der ikke opstår afskalning eller rustdannelse, selv ved ridser. Parametre som ofte er efterspurgt inden for emballageindustrien. nsd tupH fås til NORDAC ON/ON+, IE5+ synkronmotorer og DuoDrive.
  Klik her, og få mere at vide om overfladebehandlingen nsd tupH 

 

Deltog du ikke i interpack 2023?
Få mere viden om NORD løsninger her: 
Læs mere om NORD’s drevsystemer i emballeringsindustrien 

Download Whitepaper om Drive technology in end-of-line packaging 

 

NORD Gear Danmark A/S
Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12616600
P nummer: 1000416669

Send til en kollega

0.048