23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MTO nomineret til Den Sydjyske Erhvervspris 2023

MTO er nomineret i til Den Sydjyske Erhvervspris indenfor kategorien digitalisering. Nomineringen sker på baggrund af MTO's store omlægning fra C5 til et nyt setup med fuld integration mellem ERP, PIM og e-shop.

MTO electric A/s i Vejle er én af de fem virksomheder, som er nomineret til "Den Sydjyske Erhvervspris" 2023.

Det er Erhvervshus Sydjylland, som i samarbejde med JydskeVestkysten hædrer sydjyske virksomheder inden for områderne digitalisering, eksport og grøn omstilling.

"Det er nogle af de områder, vores landsdel skal leve af nu og i fremtiden. Hver dag knokler syd- og sønderjyske virksomheder for at finde løsninger på disse udfordringer, og hver dag tager de nye skridt for at sikre arbejdspladser, vækst og fremskridt i landsdelen. Det synes vi fortjener anerkendelse", lyder det fra Erhvervshus Sydjylland. 

Nyt setup med fuld integration mellem ERP, PIM og e-shop

MTO er nomineret i kategorien digitalisering. Nomineringen sker på baggrund af MTO's store omlægning fra C5 til et nyt setup med fuld integration mellem ERP (Microsoft Dynamics 365 Business Central, PIM (Perfion) og e-shop (SANA e-commerce).

Ambitionen er at have en on-line platform, der giver kunderne den bedste elektroniske service, herunder:

  • Oversigt over relevant tilbehør og godkendelser
  • Specifikt datablad for hvert produkt
  • Data iht. ETIM standarden.
  • Mere end 25000 produkter på shoppen
  • Forberedt til krav om miljøinformation
  • Info om ordrehistorik og tilbud
  • Gode søgefiltre
  • Adgang fra mobiltelefon

 "Digitalisering er drivkraften bag øget produktivitet og konkurrenceevne. Hvad enten det er brug af kunstig intelligens, et nyt ERP-system, brugen af robotter eller anden digital innovation, kan dette hjælpe med at skalere virksomhedens operationer",  udtaler Erhvervshus Sydjylland.

En dommerkomité nedsat af Erhvervshus Sydjylland og JydskeVestkysten vælger de tre prismodtagere, én i hver kategori, som bliver kåret i juni til prisoverrækkelse på Erhvervshus Sydjyllands adresse i Vojens.

"Vi vil med prisen hædre rygraden i det sydjyske erhvervsliv, som er små og mellemstore virksomheder, der skaber vækst og arbejdspladser i området og samtidig bidrager til udviklingen af lokalsamfundet. Det vil sige, at vi gerne vil have de gode eksempler i rampelyset, som andre virksomheder kan lade sig inspirere af", udtaler Erhvervshus Sydjylland.

Besøg MTO's hjemmeside >>

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.031