23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Betragtelig opgradering af laserscanner til kollisionsafværgelse, profilmåling og overvågning

Den nye fintunede LMS5xx scanner øger den maksimale rækkevidde fra 80 til 130 m og sætte dermed standarden for, hvad højt ydende sikringsscanner skal kunne.

Det giver mulighed for at dække store områder af med færre scannere, og derved får man en bedre, mere simpel og i mange tilfælde billigere løsning. Selv på 10% remission er rækkevidden øget fra 40 m til nu op mod 55 m. 

Softwaren har fået et facelift
Funktioner og protokoller er streamlinet, så alle scannere nu har samme 'look and feel' uanset scannertype. Den manipulationssikrede scanner giver maksimal driftsikkerhed i alle vejrlig og tilbyder tilmed automatisk tilpasning af overvågningsområdet i takt med at omgivelserne ændrer sig. Med den nye lange rækkevidde, vakuumventil og rustfrit stik sætter LMS5xx standarden for, hvad en scanner skal kunne tilbyde i forhold til pålidelig og intelligent sikring mod uønsket indtrængen.

SICK A/S har i mange år tilbudt laserscannere til sikring af bygninger og områder mod uønsket indtrængen. Teknologiens anvendelse er kendt fra opgaver, hvor man eksempelvis sikrer museer, fængsler, lufthavne, lager og pengeinstitutter. LMS5xx serien bruges bredt indenfor automation til berøringsløs måling og detektering af objekter på store afstande, hvilket gør laserteknologien særdeles velegnet til sikring af områder og værdier.

For at gøre det nemmere som alarmintegrator tilbyder SICK laserscanneren LMS531 PRO, som er specialdesignet til at gøre det lettere at komme i mål, når scanneren skal monteres, idriftsættes eller efterfølgende serviceres. Scannerens alarmfelter kan programmeres med SICK engineering software (SOPAS), men man kan også udnytte en række smarte funktioner.

Når en scanner er monteret i et område, kan der forekomme små ændringer i områdets omgivelser, som typisk før krævede, at man koblede sig på med SOPAS-softwaren og korrigerede til de nye forhold. Dette er nu ikke længere nødvendigt, da LMS531 PRO har funktionen 'automatisk felt adaption', som er en slags teach-funktion. Når man aktiverer denne med en simpel digital indgang, lærer scanneren det nye område at kende automatisk.

Er det ikke muligt at bruge 'automatisk felt adaption', kan en anden smarte 'Walk teach'-funktion anvendes. Dette foregår ved, at man aktiverer indlæring med en digital indgang og simpelthen afskridter det område, som skal udgøre alarmzonen.

Mere Information

Få alle detajler og specifiaktioner her: www.sick.com/dk/da/lidar-sensorer/2d-lidar-sensorer/lms5xx/c/g179651

Ring:  +45 45826400

Skriv: teknik@sick.dk

 
 

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.032