23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HI 2023: Strømforsyninger med integrerede elektroniske sikringer

Ny standard inden for maskinbygning med Trio Power 24 V

Strømforsyningen Trio Power 24 V fra Phoenix Contact sætter en ny standard inden for maskinbygning. Plug-and-Play løsningen til styretavlen kan også fås i en variant med integreret elektroniske sikringer. 
 
Takket være deres smalle bredde og muligheden for at montere dem side om side, er strømforsyningerne meget pladsbesparende. Den lave dybde muliggør installation 210 mm smalle huse. Strømforsyningerne er også nemme at håndtere: Push-in tilslutningsteknologi tillader hurtig og værktøjsfri installation. Integrerede mærkningsfelter kan bruges til nemt at identificere udstyr og kredsløb. På grund af intuitiv idriftsættelse er komponenterne hurtigt klar til brug. Den mekaniske låsning af potentiometrene sikrer, at komponenterne også er sikre mod manipulation. 
 
Derudover har strømforsyningerne forskellige muligheder for diagnose. De flerfarvede LED’er og en samlet alarmkontakt bruges til at signalere alle relevante tilstande som DC OK, overbelastning og kortslutning. Til diagnose og parametrering fås et valgfrit IO-Link interface. Med op til 960 W udgangsstrøm i både 1-faset og 3-faset AC indgangsspænding, er den nye Trio 3 strømforsyning egnet til et bredt område af applikationer og teknologier. Det dynamiske boost (150% i fem sekunder) muliggør også start af svære belastninger. Med den stærke udgangskarakteristik kan kapacitive belastninger endda oplades uden problemer. Det er muligt at få strømforsyningen med en indbygget elektronisk sikkerhedsafbryder, som tilbyder høj systemrådighed. 
Oplev produkterne på HI 2023, stand E4040.

 
Mere om strømforsyninger med standardfunktionalitet

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

Theis Lausten
Product Manager
tlausten@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.082