23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Én ting i din lomme sætter din produktion i fare

Læs hvad det er – og hvor nemt du kan udrydde faren.

Hvis du er lige som os, så gør du sikkert det her: Du tager den med hen til kaffemaskinen. Til mødet. Og måske endda med på sengebordet. Din mobil er en fast følgesvend, uanset hvor du bevæger dig hen.

Men går retningen mod din produktion, så bringer du også en brandfare med ind: lithium-ion-batteriet. Og særligt for dig med en kritisk produktion, er det vigtigt at få reduceret faren. Men det kan du heldigvis gøre ganske nemt.

 

Sådan gør du

Beskyt din produktion med 3 trin:

 
1.    Placér et brandsikkert skab med bokse til lithiumbatterier ude foran din produktion.

2.    Når du får gæster på besøg, eller selv skal ind i produktionen, så læg din mobil (computere, elværktøj, indsæt selv dit udstyr med lithiumbatterier ______) i skabet og lås boksen.

3.    Når du skal ud, stikker du nøglen i låsen og tager din mobil ud.

 

Hvis et af dine batterier bryder i brand, så holder skabet flammer væk fra din produktion i mindst 90 minutter. Og du får samtidig en sms eller med det samme, så du kan nå at få skabet ud i tide. Så sikrer du, at din produktion forbliver intakt, og du beskytter dine medarbejdere.

 

Lithiumbrande kan ske når som helst.

 
Så vær på forkant og kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at passe på din produktion på info@denios.dk eller 76 24 40 80. Det er helt uforpligtende.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.047