23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Board-to-board stik op til 28 Gbps

Datahastigheder op til 28 Gbps

Med de nye Finepitch FR serier af board-to-board stik med en deling på 1,27 mm muliggør Phoenix Contact nu datahastigheder op til 28 Gbps
 
De innovative serier har et performance boost, som er gjort mulig af intelligent komponentdesign og kvalitetsdrevet produktion. Som en service tilbyder Phoenix Contact specifikke simulationer for at sikre at dataintegritet og nominel impedans bevares i kundeapplikationer. De skalérbare board-to-board og wire-to-board stik med et lige antal positioner fra 6 til 100 sikrer en høj grad af fleksibilitet i valget af komponenter. Messanine og coplanare applikationer og mother-daughter forbindelser kan også laves. Det sofistikerede kontaktdesign giver mulighed for fleksibel højdejustering af printkortet (stack height).

Derudover sikres kompatibilitet med tidligere FP 1,27 serier og relevante konkurrentløsninger på markedet. De forgyldte kontaktpunkter giver langvarig stabil signaloverførsel med strømme op til 2,3 A. Hvis du er interesseret, sender vi med glæde gratis produktprøver via vores sample service. 
 
Mere om Finepitch

Mere om sample service

 

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

AT
Anders Tvede
Marketingkoordinator
atvede@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.031