23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Buchs kundetilpassede løsninger sikres med tværfagligt samarbejde

Industrispecialisten Hans Buch A/S har justeret kulturen på arbejdspladsen og indbudt til at samarbejde på tværs. Det har resulteret i flere kundetilpassede løsninger, fortæller adm. direktør Martin de Feuth Jensen.

Kundetilpassede og unikke løsninger er en væsentlig del af Hans Buchs DNA.

Med 105 år i markedet er Hans Buch et velkendt brand for industrien, såvel som i marinesektoren og jernbanesektoren. Så lang en levetid kommer ikke uden forandringer og tilpasninger i et marked, som er i konstant udvikling.

Men kulturen på arbejdspladsen skal også følge med. Et godt eksempel på, at det er lykkedes i Hans Buch, ses med et netop vundet udbud hos DSB, der krævede ekspertise fra flere af Hans Buchs specialister for at løse en stor opgave for transportsektoren.

Læs mere: Hans Buch vinder udbudsprojekt med LED-lys til DSB's IC3-flåde

De velomtalte siloer er nedbrudt

De innovative idéer spirer, når hver medarbejder kigger ud over sit eget bord, forklarer adm. direktør i Hans Buch A/S, Martin de Feuth Jensen.

- Vi har arbejdet rigtig meget med at dyrke en kultur, hvor vi som individuelle specialister kommer hinanden mere ved og interesserer sig for, hvad kollegaen på den anden side af midtergangen arbejder med.

- De nedbrudte siloer har banet vejen til et øget fællesskab og samarbejde, og det er en kultur som vi fortsat vil bestræbe os for at udvikle, fortæller han.

Cocktail-effekten kommer ved at kombinere fagligheder

Hans Buchs store produktportefølje giver mange unikke sammensætningsmuligheder, og det er forudsætningen for de kundetilpassede løsninger; vel at mærke når de ansatte samarbejder på tværs om det.

Læs mere: Et virvar af kombinationer til unikke løsninger i industrien

- Vi er ikke alene stolte af vores produktekspertise, for de kundetilpassede løsninger kommer gennem den gode tværfaglige forståelse mellem vores ansatte. Det er i al beskeden med til at gøre Hans Buch til en attraktiv samarbejdspartner og leverandør, siger Martin de Feuth Jensen.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter i industrien på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.078