23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hjemsend data fra det de-centralt udstyr - med Embrace IoT

DeltaM2M har udviklet et system, som kan hente data og sørge for opbevaring på en server - og herfra bringe data videre til en computer, tablet eller smartphone. Det kan være data fra en elmåler, en sensor, en vægt, en bil eller noget helt andet. Vi kan stort set aflæse information fra alt udstyr - forudsat naturligvis, at informationen forefindes elektronisk. DeltaM2M tilbyder en komplet IoT løsning, hvor driftstilstanden af maskiner og anlæg løbende overvåges.

Servicetilsyn er en stor omkostning for mange virksomheder. Det er kostbart at have en servicetekniker med bil og værktøj på landevejen.

Via særlige algoritmer kan man forudsige, om et problem er under opsejling før det sker, og så kan en simpel udskiftning af en sliddel let foretages ved lejlighed. Alternativet er et længerevarende driftsstop, et nødkald og en bekostelig reparation.

Tænk hvad jeres virksomhed kunne spare, hvis blot hvert andet serviceeftersyn kunne undværes. Og tænk hvad det ville spare miljøet for.

Det hedder "Preventive Maintenance" eller "Forebyggende Vedligeholdelse" og er i virkeligheden ret simpelt: Vi sørger for at de alarmbeskeder, dit udstyr udsender kommer frem til rette vedkommende.  Kommer der en fejl, kan der reageres omgående. 

Det vender hele situationen rundt. Før var det kunderne som skulle konstatere, at der var et problem og rapportere det. Nu er det jer, som kan meddele kunden, at der var en situation under opsejling, men I har fixet det inden det blev et problem.
Det giver mange fordele. En bedre løsning, glade og tilfredse kunder samt en mindre belastet serviceafdeling.

Der er mange som tilbyder systemer, som kan noget tilsvarende. Men der er ikke mange, som dækker så bredt, som vi gør. For os spiller det nemlig ingen større rolle, hvilket fabrikat din sensor, måler eller maskine er. Hvis udstyret kan udsende en alarmbesked kan vi opfange den og omsætte den til et format, som kan opfattes af alle. Det betyder meget stor fleksibilitet for vores kunder, når man ikke længere er begrænset til udstyr fra blot én producent.

Tilmed er vi fleksible omkring systemopbygning. Det er let for os at arbejde med et cloudbaseret system som f.eks. Microsoft Azure, men vi er fleksible. Vil I have data til jeres egen server klarer vi også det. 

DeltaM2M har udviklet Embrace IoT, som har en universel grænseflade til det tilsluttede udstyr - vi kan stort set modtage data fra alt.  Kontakt os for mere information. Ring til os på 4848 0148 eller skriv til os på info@deltaM2M.dk

Læs mere om muligheden her.

DeltaM2M ApS
Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30814975
P nummer: 1013575157

Kontaktperson

Torben Deleuran
Direktør
+45 48480148 tad@deltaM2M.dk

Send til en kollega

0.047