23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Løsning af udfordringer for måleudstyr-producenten

I en stadig mere globaliseret verden, hvor pålideligt og avanceret måleudstyr er afgørende for overvågning af internet over kabel-tv, står virksomheder over for udfordringer med at levere produkter af høj kvalitet. 

Udløber
10. juli 2027

Denne artikel undersøger en kundecase, hvor en måleudstyr-producent har fundet succes gennem samarbejde med CB Svendsen, der leverer høj kompetence og enestående service.

Virksomheden stod over for udfordringer med intern produktion, hvor risici og manglende kontrol påvirkede produktkvaliteten. Efter at have besluttet at designe elektronikken internt, søgte virksomheden en pålidelig samarbejdspartner med skalérbarhed og høj kvalitet. CB Svendsen blev den ideelle partner, der kunne levere fleksibilitet, skalérbarhed og overholde regulatoriske krav. Samarbejdet mellem virksomheden og CB Svendsen resulterede i levering af produkter af høj kvalitet og en problemfri produktion.

Denne kundecase understreger vigtigheden af at finde en pålidelig produktionspartner med kompetence og dedikeret service for at opnå succes og overvinde udfordringer. Læs hele artiklen her. 

______

Hvem er CB Svendsen? 
CB Svendsen er en innovativ udviklings- og produktionsvirksomhed inden for elektroniske løsninger. Essensen i virksomhedens bedrifter er innovation, høj teknisk faglighed, kvalitet og lidenskab for det enkelte produkt. Med hovedsæde i Værløse designer, udvikler og producerer CB Svendsen innovative løsninger og med produktion i Danmark og i Europa opnår de konkurrencedygtige priser på alt fra prototyper til masseproduktion. Virksomheden har et team af højt kvalificerede fagfolk, der er dedikeret til at give kunderne de bedst mulige løsninger. 

CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82508414
P nummer: 1002648308

Kontaktperson

SBO
Shøle B. Offenbach
Marketing og Presseansvarlig
+45 53574686 marketing@cb-svendsen.dk

Send til en kollega

0.047