23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakt og præcis flowmåler til trykluft sikrer mod utætheder i anlægget

Hans Buch A/S tilbyder nu et nyt produkt på markedet til nøjagtig måling og overvågning af trykluft og tekniske gasser.

EE741 er en inline flowmåler fra E+E Elektronik, som henvender sig til alle med trykluftinstallationer, hvor der er behov for måling af trykluftforbruget og overvågning af anlæggets tæthed.

I forhold til anskaffelsesprisen byder EE741 trykluftmåleren på en fremragende målenøjagtighed, også i det lave måleområde, med udgangspunkt i en multipunkts fabriksjustering ved 7 bar. Dette sikrer pålidelig lækagedetektion, forbrugskontrol og dermed optimeret energiforbrug.

Samme transmitter til 3 dimensioner – montage uden adskillelse af installation

EE741 anvender det termiske måleprincip baseret på E+Es eget gennemprøvede hotfilm sensorelement, der er kendetegnet ved fremragende langtidsstabilitet og hurtig reaktionstid. Selve flowtransmitteren med sensorhovedet kan anvendes med tre rørdimensioner, DN15, DN20 og DN25, og det er muligt at montere og afmontere transmitteren på rørblokken af aluminium eller rustfrit stål uden at adskille installationen. Det er således nemt at flytte transmitteren til et andet målepunkt i trykluftinstallationen.

Transmitteren kan levere analoge, puls eller switch udgangssignaler og er udstyret med Modbus RTU og M-bus interface samt integreret forbrugsmåler. EE741 kan konfigureres af brugeren selv via display (option) eller software. Afhængig af rørdimensionen er måleområdet fra 0,2 til 212 Nm3/h.

E+E forhandles i Danmark af Hans Buch A/S.

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.047