23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kontaktor i optimeret kapsling tåler helt op til 90°C

Den unikke kontaktor fra Benedict tåler en omgivelses-temperatur helt op til 90°C og er velegnet til opsætning på placeringer, hvor der bliver meget varmt.

Kontaktorer og andre el-komponenters levetid forringes ved længerevarende eksponering overfor høje temperaturer, hvilket betyder at klimaforandringen i Danmark og verden over udfordrer klima- og airconditionanlæg i såvel private hjem og på arbejdspladser.

På sigt vil en konstant, forhøjet temperatur nedbryde plastmaterialet. Ved moderat forhøjet temperatur over længere tid bliver plastmaterialet hårdt og porøst og går til sidst i stykker, og ved meget forhøjede temperaturer begynder plastmaterialet at blive blødt og smelter til sidst.

De unikke kontaktorer fra Benedict tåler omgivelsestemperatur helt op til 90°C* og er velegnede til opsætning på placeringer, hvor der bliver meget varmt. Det kunne f.eks. være catering- og industriovne eller styringer til kedler. Man får en meget driftssikker kontaktor med en lang levetid og kan ofte placere kontaktoren tæt på varmekilden og derved undgå høje omkostninger til lange kabelføringer i afstand fra varmekilden.

Mere modstandsdygtig plastikgranulat
Benedict har en mangeårig erfaring med konstruktion af produkter, der kan modstå høje temperaturer. Firmaet benytter specielle teknikker til afledning af den varme, som metallet opbygger i komponenten, når der løber strøm igennem. I modsætning til produkter af ringere kvalitet, så benytter Benedict mere metal til at lede strømmen samt et dyrere og mere modstandsdygtigt plastikgranulat, som kan tåle de højere temperaturer.
Den høje temperaturbestandighed (90 grader), som er markedsledende, gælder kontaktor serierne K0, K1 og K3-07 til K3-115.
Til montering kan MTO electric også levere 90 graders montageledning.

Ved applikationer, der involverer høje temperaturer, kan MTO electric a/s være behjælpelig med rådgivning og valg af at løsning indenfor ventilationsløsninger og airconditioning. Ring til os på 75800310 eller send en mail via sales@mto-electric.dk

*ved temperaturer over 60 grader skal der foretages derating på Ampere (nedgradering i forhold til AC1 og AC3 data værdierne).

Bliv oprettet som kunde hos MTO electric a/s og få adgang til vores e-shop >>

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.063