23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød potentielle norske pharma kunder på Oslo LabDays 2023

Ønsker du at udvide dit salg til det norske diagnostik- og laboratoriemarked, søger du nyt viden om markedet eller ønsker du at netværke og styrke forretningsbånd med vigtige norske beslutningstagere? Så tag med Pavilion of Denmark på LabDays i Oslo.

Pavilion of Denmark
Flere virksomheder i vores netværk har efterspurgt et fælles dansk eksportfremstød på det norske marked for laboratorieudstyr og teknologi. Derfor har vi i samarbejde med den danske ambassade i Oslo besluttet at igangsætte et fremstød, hvor danske virksomheder kan møde kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter inden for den norske laboratoriesektor. Labdays i Oslo gennemføres i perioden 11.-12. oktober, hvor vi har en fælles nationalstand, hvor du også kan være med.

Fællesstanden giver dig unik eksponering, hvor din virksomhed vil blive brandet som en del af en stærk dansk industri. Samtidig har I jeres egen visuelle identitet på jeres del af standen. Du får altså de bedste vilkår for at møde agenter, repræsentanter og distributører fra hele verdenen.

Tilmelding
Vil du vide mere om messen eller tilmelde dig, så kan du læse mere her.
Tilmeldingsfristen er fredag d. 18. august 2023.

Spørgsmål
Har du spørgsmål eller kommentar til messen eller fællesstanden, så er du meget velkommen til at kontakte Thomas Andersen, Head of Health Tech, +45 2447 8502, tan@danishexport.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Kontaktperson

KN
Kristina Nygaard
Member Relations Coordinator
+45 31710313 ksn@danishexport.dk

Send til en kollega

0.031