23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Johnnys Corner: Kaskaderegulering og Sekvensstyring

Hvorfor er det vigtigt at have styr på kaskaderegulering og sekvensstyring? Læs videre og få svaret af Johnny Hansen.

Det er væsentligt at have styr på kaskaderegulering og sekvensstyring, da de blandt andet kan hjælpe dig med at spare på energien og dermed også økonomien. Derudover kan korrekt brug af kaskaderegulering og sekvensstyring også være med til at forbedre indeklimaet på kontoret. Det kan nemlig bruges i din bygningsautomatik til at styre temperaturen i et rum. Det betyder dog også, at man skal have styr på, hvad forskellen er på disse to ting, og hvordan de virker i forhold til hinanden, for at man kan opnå den optimale styring af temperaturen og dermed et forbedret indeklima på kontoret. 

 

Det kan godt være svært at vide, hvad forskellen er på kaskaderegulering og sekvensstyring. Faktisk er der mange derude, der bruger det samme ord om disse to ting. De reflekterer også processer, der ofte er relateret, hvilket kan gøre det svært at skille dem fra hinanden. Men selvom de hænger sammen, er der dog stadig en vis forskel på dem.

Læs mere i bloggen her og se med i videoen, hvor Johnny  Hansen fra Schneider Electric vil forklare nærmere om netop, hvad denne forskel er, og hvad de to begreber hver især betyder.   

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.047